Bjerkvik Svømmeklubb

Stevner

Stevner

       

Svømmere som er fyller 6 år i løpet av 2017, kan delta på uformelle arrangementer i egen klubb, hvor kun egne svømmere deltar.

Svømmere som fyller 8 år i løpet av 2017 kan delta på rekruttstevner. Det året du fyller 10 kan du gå over til å bli approbert, dette krever at du har riktig teknikk og vendinger. Sjekk med din trener om du er usikker på ditt barns ferdigheter.

Egenandelene blir spesifisert av oppmann for hvert stevne, men en finner også en oversikt i prislista. For hvert stevne utnevnes trener og reiseleder(e). Klubben er helt avhengig av foreldre stiller opp som reiseledere slik at utøverne har tilsyn under hele reisen.

Hovedtrener har i samråd med de øvrige trenerne vedtatt hvilke stevner klubben skal stille på. Normalt velges det ut ett stevne pr måned. En oversikt over aktuelle stevner finner du i halvårsplanen for 2017.

BSK har stor fokus på at vi skal inkludere alle og være et team - spesielt når vi er på stevner. Vi oppfordrer også de større svømmerene til å delta på rekruttstevnene, slik at de minste har gode forbilder å se opp til. Dette er også med å danne et tryggere miljø for de minste.

 

 

 


Bjerkvik Svømmeklubb
Postboks 39
8531 Bjerkvik

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift