Bjerkvik Svømmeklubb

Master og Open Water

Master og Open Water

Open Water

Vi er en gjeng som trener sammen to dager i uken. Vi er voksne eller ungdommer, og vi er ulike i nivå og mål - her er det plass for alle

Dersom du er voksen og ønsker å svømme i ditt eget tempo så er du velkommen til å trene med oss. 

Dersom du ønsker å konkurrere i svømming, ute eller inne, så er du velkommen til å trene med oss. 

Om Open Water 
Open Water er svømming ut i åpent vann, som sjøen, innsjøer og elver. Open Water blir mer og mer populært, også i Norge hvor temperaturen kan være småkjølig selv på sommeren. Man ser stadig flere som svømmer ute i havet og innsjøer, og det finnes flere og flere arrangementer i regi svømmeklubber. I våre naboland har Open Water kommet enda lengre, og Vannsbrosim i Sverige (www.vansbrosimningen.se)  har blitt en av verdens største svømmearrangementer med godt over 10 000 deltakere.

 

Open Water er også en olympisk idrett, og 10km Open Water svømming kom med for første gang i 2008.  I VM er de offisielle distansene 5km, 10km og 25km.

Open Water – noe for deg?

Open Water svømming er for alle som kan svømme. Du kan være mosjonist eller du kan være aktiv. Kanskje Open Water er noe for deg? Bjerkvik svømmeklubb kan tilby trening sammen med våre flott Master og Open  - water svømmere. De tar seg jevnlig svømmeturer ut i det åpne hav samtidig som de har flere egne treningstider i svømmehallen ukentlig.

Har du lyst til å svømme med våre master - svømmere eller open- water, svømmere, kan du ta kontakt med Renate Remlo på tlf 99512196.


Bjerkvik Svømmeklubb
Postboks 39
8531 Bjerkvik

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift